Aller au contenu principal

Vacature Technieker elektro mechanica

Vacature technieker elektro mechanica

 

 

Technieker elektro mechanica    Vacature technieker elektro mechanica

 

Functie:  

Je wordt ingezet als technieker om bij onze klanten installaties uit te voeren en op te starten. Je monteert en connecteert brandstofzuilen, tankregistratiesytemen, EV laadpalen en aardgas CNG units.  Ook voor onze carwash afdeling help je mee met  het plaatsen en dienst nemen van onze wasinstallaties. Dit gaat gepaard met een software installatie en opleiding bij de klant.

 

Profiel:

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor of A2 - TSO-diploma elektrotechniek of elektromechanica of compenseert dit door ervaring. Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig zijn werk uitvoert.  Je bent een echte problemsolver.
Je bent in het bezit van een B rijbewijs of BE. (verplaatsingen gebeuren steeds met Vandotec-camionettes). Kennis in de sector is een pluspunt. 

 

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team.  Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt de om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen.  
We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

 

Interesse?

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be 
Via post kan uiteraard ook.
Aarzel niet om ook onze website even te bezoeken: www.vandotec.be

Sur notre entreprise

Vandotec est actif depuis 1978 et est synonyme de qualité , flexibilité et l'orientation du client .

La société était à l'origine active dans le secteur des carburants . La construction et l'entretien des stations d'essence et ces accessoires était sous la gestion du fondateur Marc Vandoolaeghe depuis des années l'acitivité principale.  

Nouvelles

Plus de nouvelles