Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Account manager

Vacature Account manager

 

Account manager    Vacature account manager

 

VANDOTEC NV met hoofdzetel in Poperinge is een gereputeerde naam in de markt van tankstations, carwashes en alternatieve brandstoffen. 
Onze expertise situeert zich in sleutel-op-de-deur bouwprojecten, technische installaties, civile infrastructuurwerken, hogedrukreinigers en carwashes, waterprojecten
en onderhoud. 

Dankzij onze verdere groei hebben wij een zeer gevarieerde job voor een (m/v):

 

Functie:

 
Je bent verantwoordelijk voor het verder lanceren en promoten van van professionele hogedrukreinigers. Je verzorgt de marketing en promotie en zal een reseller netwerk opzetten binnen België.  

Daarnaast zal je ons bestaande sales team ondersteunen om bestaande en potentiële klanten te benaderen en dit vooral in de markt van carwashes. Samen met de Sales Manager stel je commerciële mogelijkheden en doelen vast. Je doet aan doelgerichte prospectie en bezoekt onze potentiële klanten (landbouw, automotive, industrie, transport, bouw...) en stelt in samenwerking met onze binnendienst de offertes op.  De resultaten van je prospecten en bezoeken aan klanten hou je dagelijks bij en rapporteer je op geregelde tijdstippen.


Profiel: 


Ervaren in de directe verkoop van technische producten, diensten of oplossingen aan professionele accounts in één of meerdere van de vooropgestelde sectoren.
Enthousiast, creatief, ondernemend en positief ingesteld 'hunter' met een uitge-sproken resultaatsgerichtheid en winners-mentaliteit.
Communicatief vlot en overtuigend 'professional' en pro-actief relatiebeheerder met inlevingsvermogen, uitstraling en impact op verschillende niveaus binnen een organisatie.
Praktisch ingesteld en hands-on mentaliteit. In staat om klanten te overtuigen door technisch advies en productdemonstraties.
Efficiënt, vindingrijk en zelfstandig in jouw plan van aanpak en benadering van klanten.
Ervaren met een CRM-systeem.
Vlotte tweetaligheid Nederlands-Frans met kennis Engels en Duits als een plus.

 

Aanbod:  

Je komt terecht in een klein maar groeiend bedrijf met een sterke reputatie in hoogwaardige diensten.
Je komt terecht in een omgeving waar je een aangepaste vorming en ondersteuning krijgt om je objectieven te verwezenlijken en je zelfontplooiing ruime mogelijkheden kent. Je mag rekenen op een no-nonsensesfeer, met korte communicatielijnen en een motiverende groep collega’s. Je ontvangt een competitief salaris, met bedrijfsvoertuig aangevuld met extralegale voordelen zoals gsm en laptop.

 

Interesse?

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be 
Via post kan uiteraard ook.
Aarzel niet om ook onze website even te bezoeken: www.vandotec.be
 
 

Ehrle hogedrukreinigerrolloverhogedrukreiniger

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 5 sectoren: tankstation installaties, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

Meer nieuws