Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

bron: servicestationmagazine.be

Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

Datum publicatie: 

woensdag, 4 maart, 2020

Ceccato wasstraat

Sinds kort staat de West-Vlaamse firma Vandotec in voor de exclusieve distributie van de wasinstallaties van het gerenommeerde merk Ceccato. Voorheen nam de Nederlandse onderneming iClean Carwash Technologies, dat als importeur voor Nederland fungeert, ook de verdeling op de Belgische en Luxemburgse markt op zich.
“Ceccato beschikt over een uitgebreide knowhow en expertise. Het Italiaanse merk is dan ook al jarenlang een vertrouwde naam op de internationale carwashmarkt en staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Bovendien worden hun hoogwaardige machines aan een scherpe prijs aangeboden. Sinds kort waait er een nieuwe wind door de Ceccato-groep. Zo kreeg het bedrijf enige tijd terug nieuwe eigenaars en werd het gamma vernieuwd. Zo werd de sturing van de installaties geoptimaliseerd en zijn de toestellen nu ook volledig geconnecteerd. Het gamma omvat 5 modellen roll-overs (Aries, Phoenix, Hydrus Tech, Pegasus Tech en Hyperion Tech), 2 types wasstraten (Minimax en Hercules) en 3 modellen truck- en buswashinstallaties (Baltic, LFC en LFO) en 2 trein- en tramwasinstallaties (Gantry en Drive-Trough). Wij zijn overtuigd dat deze kwalitatieve toestellen zeker een meerwaarde kunnen betekenen voor de Belgische carwashondernemers”, verduidelijkt Benoit Goesaert van Vandotec.

De toevoeging van het merk Ceccato aan de portfolio van Vandotec is een evidente evolutie, benadrukt Benoit Goesaert.
“Enkele jaren terug hebben onze eerste stappen op de carwashmarkt gezet. Dit gebeurde met de kwalitatieve selfwashes van het Duitse merk Ehrle. Ondertussen hebben we al heel installaties op de Belgische markt geplaatst en bouwden we een sterke knowhow uit. De uitbreiding van ons gamma met het merk Ceccato is voor ons een logische stap in de verdere uitbouw van onze carwashactiviteiten.”

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 22 Mar

  We zoeken extra technische medewerkers!

  Lees meer

 • 22 Mar

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws