Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Technieker elektro mechanica

Vacature technieker elektro mechanica

 

 

Technieker elektro mechanica    Vacature technieker elektro mechanica

 

Functie:  

Je wordt ingezet als technieker om bij onze klanten installaties uit te voeren en op te starten. Je monteert en connecteert brandstofzuilen, tankregistratiesytemen, EV laadpalen en aardgas CNG units.  Ook voor onze carwash afdeling help je mee met  het plaatsen en dienst nemen van onze wasinstallaties. Dit gaat gepaard met een software installatie en opleiding bij de klant.

 

Profiel:

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor of A2 - TSO-diploma elektrotechniek of elektromechanica of compenseert dit door ervaring. Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig zijn werk uitvoert.  Je bent een echte problemsolver.
Je bent in het bezit van een B rijbewijs of BE. (verplaatsingen gebeuren steeds met Vandotec-camionettes). Kennis in de sector is een pluspunt. 

 

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team.  Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt de om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen.  
We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

 

Interesse?

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be 
Via post kan uiteraard ook.
Aarzel niet om ook onze website even te bezoeken: www.vandotec.be

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws