Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Service Technieker

Vacature service technieker

 

 

Service Technieker   Vacture Technieker installatie.pdf

Functie:  

Je wordt ingezet als technieker om op termijn zelfstandig herstellingen uit te voeren bij onze klanten. Je herstelt brandstofzuilen, tankregistratiesystemen, EV laadpalen en CNG units. Ook voor onze carwash afdeling help je mee met onderhouden van wasinstallaties. 

Profiel:

Profiel: Je bent in het bezit van een TSO-diploma elektro techniek of elektro mechanica of compenseert dit door ervaring. Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig zijn werk uitvoert.  Je bent een echte problemsolver.
Je bent in het bezit van een B rijbewijs of BE. (verplaatsingen gebeuren steeds met Vandotec-camionettes). Kennis in de sector is een pluspunt. 

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team.  Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt de om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een kleine, maar snel groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen.  We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!
 

Interesse? Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be
Via post kan uiteraard ook.

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws