Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature technisch commerciële binnendienst medewerker

Vacature binnendienst technisch commercieel

Technisch commerciële binnendienst medewerker  Vacture Technieker installatie.pdf

Functie:  

Je bent de spilfiguur tussen onze klanten, de studiedienst en je collega’s van de buitendienst.  Je biedt verkoopondersteuning aan de verkopers door hen te helpen met  het verwerken van de orders en bestellen van de onderdelen. De projecten en service afdeling ondersteun je door de bestellingen op te volgen van materialen. Je bent de link tussen onze magazijnier en het bureel. Je adviseert en informeert de klanten met levertijden, prijzen en product informatie. Je helpt de klant in de aftersales met technische en IT gerelateerde service vragen van zijn installatie. 

Profiel:

Je bent iemand die probleemoplossend denkt en voor je klanten een efficiënte en uitmuntende service nastreeft. Door je proactiviteit verbeter je de interne bedrijfsvoering en efficiëntie. Als spilfiguur tussen verschillende departementen ben je een echte teamplayer. Met je opleiding en ervaring spreek je dezelfde taal als de klant. Je technische achtergrond is je bagage om de installaties te begrijpen. Je houdt van een binnendienst, het magazijn is je 2de thuis.

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team.  Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen.  
We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

Interesse? Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be
Via post kan uiteraard ook.

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws