Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Projectvoorbereider

ProjectvoorbereiderProjectvoorbereider

Functie:

Je bent de spilfiguur en de rots in de branding tussen de studiedienst, de projectleiders en onze klanten waaronder aannemers, architecten en studiebureaus. Afhankelijk van hun noden en vragen geef je sterke adviezen en een uitmuntende service als ondersteuning in nauwe samenwerking met de verkopers. Je staat in voor ERP - ondersteunende verwerking van bestellingen en offertes alsook bestelde offertes. Je informeert klanten met betrekking tot levertijden, prijzen, producten, technische vragen. Je volgt klachten op en behandelt ze op een efficiënte manier. Je denkt proactief mee met het bedrijf. Je staat in voor de bestelling van verbruiks- en projectgebonden materiaal. Je onderhoudt de bestaande leveranciers en hebt er geen probleem mee om nieuwe potentiële leveranciers aan te spreken. Je werkt de plannen en schema’s van de verschillende dossiers uit. Je bent de link tussen de projectleiders en de verschillende werkploegen.

Profiel:

Je bent iemand die probleemoplossend denkt en voor je klanten een efficiënte en uitmuntende service nastreeft. Door je pro-activiteit verbeter je de interne bedrijfsvoering en efficiëntie. Als spilfiguur tussen verschillende departementen ben je een echte collegiale teamplayer. Met je opleiding en ervaring spreek je dezelfde taal als de klant (N-F). Je technisch inzicht leidt tot een vlotte uitvoering van de werken. Je houdt van een binnendienst maar schrikt er niet voor terug af en toe je handen uit de mouwen te steken in het magazijn.

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team. Tijdens de inloopperiode krijg je de kans om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende KMO waar initiatief wordt ondersteund en aangemoedigd. We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

Interesse:

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar jobs@vandotec.be Bezoek zeker eens onze websites, vandotec.be, powerland.be en cleankong.be

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws