Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Technisch Verantwoordelijke

ProjectvoorbereiderTechnisch Verantwoordelijke

Functie:

Je treedt op als technisch aanspreekpunt binnen onze organisatie voor zowel je collega's als klanten.

Je collega's zijn onder andere projectleiders, maar ook onze techniekers en installateurs. Dagdagelijks worden deze geconfronteerd met uitdagingen on the field. Je helpt hen in het oplossen van deze technische vraagstukken.

Onder onze klanten bevinden zich bedrijven en particulieren, maar dat zijn ook aannemers, architecten en studiebureaus. Je ondersteunt hen technisch en geeft steeds een passend advies.

Je analyseert klachten en zoekt naar een nieuwe duurzame oplossing bijvoorbeeld door het ontwikkelen van nieuwe manieren van werken: processen, materialen, enzovoort. Je ondersteunt in de uitwerking van onze projecten op technisch vlak.

Profiel:

Je hebt een technische opleiding genoten bijvoorbeeld elektromechanica. Je hebt een brede technische bagage en interesse, je volgt nieuwe technologieën op.Je bent een ad hoc problem solver, maar je bent ook proactief in het vinden van langdurige oplossingen.

Je bent klantgericht zowel intern als extern. Je bent communicatief en je kan je vlot uitdrukken in het Frans. Daarnaast ben je administratief vaardig en verwerk je alles in ons ERP-pakket Navision.

Aanbod:

We bieden je een boeiende job met een afwisselend takenpakket in een dynamische en groeiende KMO. Je komt terecht in een innovatieve technische omgeving. Tijdens je opleiding leer je alle facetten van de organisatie kennen. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en uiteraard wordt er een vast contract klaargelegd. De voorwaarden hierin zijn marktconform en in verhouding tot je kennis en ervaring.

Interesse:

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar jobs@vandotec.be Bezoek zeker eens onze websites, vandotec.be, powerland.be en cleankong.be

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 22 Mar

  We zoeken extra technische medewerkers!

  Lees meer

 • 22 Mar

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws