Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyvalent Grondwerker Kraanman

Grondwerker Meewerkend Kraanman CE

Functie:

Je maakt deel uit van een ploeg van 2 of 3 grondwerkers die instaan voor de grondwerken en rioleringswerken op tankstations en carwash installaties. Je takenpakket bestaat uit het plaatsen van funderingen, verzamelputten, riolering, borduren, metsen van kamers, nivelleren, leidingwerk, enz.

Profiel:

Je hebt ervaring in het uitvoeren van grondwerken. Je werkt graag buiten in een team dat zelfstandig zijn werken uitvoert. Je bent gemotiveerd en neemt graag verantwoordelijkheid voor je werk. Ervaring met een graafkraan is noodzakelijk. 

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team. Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt de om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende KMO waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen. We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

Interesse:

Bel ons op 051/33.52.51 of 0472/402813 of stuur je cv jobs@vandotec.be

 

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

  • 04 Mar

    Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

    Lees meer

  • 22 Mar

    We zoeken extra technische medewerkers!

    Lees meer

  • 22 Mar

    Installatie technieker

    Lees meer

Meer nieuws