Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Field Service Manager

Field Service Manager

 

Functie:

Je bent de spilfiguur tussen onze klanten en onze service techniekers. Afhankelijk van de systematisch ontvangen werkopdrachten, storingen, klantspecifieke problemen, depannages en nodige interventies maak je de planning op in functie van prioriteit en stuur je de service techniekers in de buitendienst aan. De nodige administratie hierrond, het opmaken van de interventietickets, het opvolgen van uitgevoerde en vervolginterventies neem je eveneens voor je rekening. Het bestellen van de nodige onderdelen en wisselstukken met de daarbij gepaard gaande prijsaanvragen en leverancierscontacten behoort dan ook tot je takenpakket. Een uitmuntende service alsook ondersteuning van de klanten en helpdesk organisatie draag je hoog in het vaandel. Je denkt proactief mee met het bedrijf en streeft ernaar onze klanten op een constructieve manier uit de nood te helpen.

Profiel:

Je bent iemand die probleemoplossend denkt en voor je klanten een efficiënte en uitmuntende service nastreeft. Door je pro-activiteit verbeter je de interne bedrijfsvoering en efficiëntie. Als spilfiguur tussen de klanten en de service techniekers ben je een echte collegiale teamplayer. Met je opleiding en ervaring spreek je dezelfde taal als de klant (N-F). Je technisch inzicht leidt tot een vlotte uitvoering van de werken. Je houdt van een binnendienst, maar schrikt er niet voor terug af en toe je handen uit de mouwen te steken in het magazijn. Technische kennis/achtergrond is een pluspunt. Je bent stressbestendig, klantgericht en kunt schakelen. Je hebt bij voorkeur een bachelor opleiding.

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team. Tijdens de inloopperiode krijg je de kans om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende KMO waar initiatief wordt ondersteund en aangemoedigd. We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring.

Interesse:

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar jobs@vandotec.be Bezoek zeker eens onze websites, vandotec.be, powerland.be en cleankong.be

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws