Overslaan en naar de inhoud gaan

Installatie technieker

Technieker gezocht

 

Functie: Je wordt ingezet als technieker om op termijn op zelfstandige basis installaties uit te voeren bij onze klanten. Elektriciteitswerken, monteren en opstarten van brandstofzuilen, aansluiten van leidingen, installatie en montage van carwashes.

Profiel: Je bent in het bezit van een diploma elektro techniek of elektro mechanica of compenseert dit door ervaring. Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig zijn werk uitvoert. Je bent in het bezit van een B rijbewijs of BE. Kennis in de sector is een pluspunt, maar geen vereiste.

Aanbod: We bieden je een afwisselende en boeiende job aan. Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een kleine, maar snel groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen zodat je een echte meerwaarde wordt voor het bedrijf. We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 22 Mar

  We zoeken extra technische medewerkers!

  Lees meer

 • 22 Mar

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws