Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Grondwerker

Vacature grondwerker

 

Grondwerker     Vacature grondwerker

 

Functie:  

Je maakt deel uit van een ploeg van 3 grondwerkers die instaan voor de grondwerken en rioleringswerken op tankstations en carwash installaties.Je takenpakket bestaat uit het plaatsen van funderingen, verzamelputten, riolering, borduren, metsen van kamers, nivelleren, enz ...

Profiel:

Je hebt ervaring in het uitvoeren van grondwerken. Je werkt graag buiten in een team dat zelfstandig zijn werken uitvoert. Je bent gemotiveerd en neemt graag verantwoordelijkheid voor je werk.
Ervaring met een graafkraan is een pluspunt. Je kan op termijn met de nodige ondersteuning de werf trekken.

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan.  Je krijgt de kans om mee te evolueren in een kleine, maar snel groeiende kmo onderneming. Je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen en je input en ideeën naar daden om te zetten zodat je een echte meerwaarde wordt voor het bedrijf.  We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan uw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

Interesse?

Bel ons op (057335251) of stuur je cv naar kevin.bervoet@vandotec.be 
Via post kan uiteraard ook.
 

 

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 5 sectoren: tankstation installaties, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

Meer nieuws