Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Boekhoudkundig Administratief Bediende

 

 

Vacature Boekhouding Administratief Bediende
 

Functie:  

Je verzorgt alles omtrent facturatie, opmaak facturen, controle facturen, opvolging van betalingen klanten. Je verzorgt de boekhouding zoals het controleren en inboeken van aankoopfacturen, updaten van het artikelbestand, indienen maandelijkse BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, jaarlijkse klantenlisting, opvolging betaling leveranciers in samenspraak met directie. Je bent verantwoordelijk voor de werfmeldingen, detachering buitenland. Je verzorgt de afwerking van klantendossiers (bijhouden en opmaken attesten, archivering van dossiers en documenten). Je behandelt de inkomende en uitgaande post. 

Profiel:

Je hebt bij voorkeur een Bachelordiploma en enige administratieve ervaring achter de rug. Zeer goede kennis Nederlands, kennis van het Frans en het Engels. Je hebt ervaring met facturatie en boekhouding in het algemeen. Je bent secuur en punctueel in het bijhouden van documenten en gegevens. Je bent discreet en stressbestendig en hebt talent om de juiste prioriteiten te stellen. Je bent vertrouwd met de courante IT-software (Word, Excel, Outlook,…). Kennis van Navision is een pluspunt. Je wil je taken correct afgewerkt krijgen. 

Aanbod:

We bieden je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team. Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt om alle facetten van onze activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende KMO waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen. We bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loon pakket gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. Graag verwelkomen we je in ons team!

Interesse? Bel ons op 057335251 of stuur je cv naar jobs@vandotec.be
 

Maximaal 2 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 22 Mar

  We zoeken extra technische medewerkers!

  Lees meer

 • 22 Mar

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws