Overslaan en naar de inhoud gaan

Regenwaterpompen

Divertron kit

De Divertron is een volautomatische onderwaterhydrofoor voor het verpompen van zuiver water. De Divertron heeft een ingebouwde elektronische besturing die de pomp beveiligt en regelt in functie van de druk. Deze pomp wordt gebruikt voor de recuperatie van regenwater en beregeningsdoeleinden. Het systeem wordt in de regenput geplaatst.

 

 Divertron kit

 

Euro-inox + PC

Meercellige zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit roestvrij staal, geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing dmv presscontrol, wijzigbare richting presscontrol en ingebouwde droogbeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Geruisarme werking door meerdere waaiers. Een terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk voor de aanzuiging van de pomp.

Euro-inox + PC

 

Ecoswitch

De Ecoswitch is een zeer compacte en eenvoudige pompinstallatie dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen. Bij gebrek aan regenwater zal er een automatische omschakeling gebeuren naar stadswater zodat de watertoevoer steeds gegarandeerd blijft. Deze installatie is zeer compact en uitermate geschikt voor waterbevoorrading van toiletten, urinoirs, douches en wasmachines. Het toestel wordt aan de wand opgehangen en is geruisarm door de meercellige pomp Euro-inox.


 Ecoswitch

 

Aquaprof

De Aquaprof zorgt voor een toevoer van water in huishoudelijke toepassingen, ook in periodes van extreme droogte. Bij gebrek aan regenwater zal er een automatische omschakeling gebeuren naar stadswater zodat de watertoevoer steeds gegarandeerd blijft. Ideaal geschikt voor waterbevoorrading van toiletten, urinoirs en wasmachines. Dit toestel kan overal aan de wand worden gemonteerd en is uiterst geruisloos dmv een intern luchtkanaal.

Aquaprof

Over Group Vandotec

Vandotec is sedert 1978 actief en staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

De onderneming is actief in 6 sectoren: tankstation installaties, Eco fuels, carwashes, infrastructuurwerken, cleaning systems en waterprojecten.

News

 • 04 Mar

  Vandotec voortaan exclusieve verdeler van Ceccato-carwashinstallaties in België en Luxemburg

  Lees meer

 • 11 Oct

  Wij zoeken talent

  Lees meer

 • 01 Dec

  Installatie technieker

  Lees meer

Meer nieuws